Unieke geboortekaartjes en piekfijn doopsuiker, daar staan we voor bij TienTeentjes!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Afwerken / Drukwerk /

Naamkaartje in vorm naar keuze

Naamkaartje driehoek
Naamkaartje in vorm naar keuze

Max. afmetingen: 5 x 5 cm

€ 32,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Naamkaartjes kunnen we ook maken in een andere vorm dan onze standaard formaten (rond, rechthoekig en vierkant). Wat dacht je van een driehoekig naamkaartje? Of een zeshoek, een maan, een hartje,… Laat je fantasie de vrije loop en laat ons jouw wensen weten. De enige vereiste is dat de afmetingen binnen 5 x 5 cm vallen.

Ontwerp 
Heb je gekozen voor een geboortekaartje bij TienTeentjes? Dan maken we het ontwerp voor het naamkaartje in de stijl van je kaartje helemaal gratis en voor niks!

Heb je het geboortekaartje van je dromen elders gevonden, maar wil je toch graag bijpassende naamkaartjes laten ontwerpen door TienTeentjes, dan betaal je een éénmalige ontwerpkost van € 12,00. 

Heb je zelf je naamkaartje ontworpen en wil je die graag gedrukt zien? Dan betaal je uiteraard geen ontwerpkost meer. Vergeet je drukklaar bestand dan niet door te mailen naar hallo@tienteentjes.be. Drukklaar betekent: een pdf in het juiste formaat met 3 mm afloop. Let op: lettertypes moeten zijn omgezet naar contouren.

Boorgaten
We werken je naamkaartje helemaal af naar wens. Omdat de plaatsing van het boorgat afhankelijk is van het ontwerp, mag je in het vak “Mijn wensen” aangeven waar het gaatje mag komen. Meerder boorgaten zijn ook mogelijk.

Afmetingen: maximum 5 x 5 cm 
Minimale afname: 20 stuks

Contact

Sint-Pietersstraat 44
3300 Vissenaken
hallo@tienteentjes.be
0479/85 25 37
BTW nr: BE0561.882.101

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop