Unieke geboortekaartjes en piekfijn doopsuiker!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Werkwijze / Prijzen
Hier vind je een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden en de daarbij horende prijzen. 

Een geboortekaartje kun je bij ons al kopen vanaf 195 euro (voor 75 kaartjes). Voor deze prijs maken wij het kaartje volledig naar jullie wensen op. Wil je liever een ander lettertype, een ander kleurtje of een ander formaat? Geen probleem! Geef gerust al je wensen door en wij zorgen ervoor dat het er tiptop uitziet! 

Voor deze prijs mag je van ons al het volgende verwachten: 
 
  • Binnen de 5 werkdagen ontvang je van ons een eerste digitale proefdruk helemaal opgemaakt volgens jouw wensen (zowel tekstuele als grafische aanpassingen, hiermee bedoelen we: een andere kleur, lettertype, formaat* of een combinatie van grafische elementen uit de bestaande kaartjes).
  • 2 correctierondes na de eerste digitale proefdruk.
  • Drukkosten inbegrepen
*Je kan een keuze maken uit één van de drie standaard formaten: 

Extra correctierondes:   15 euro per correctieronde

Extra opties:
 
  • Dubbel (openvouwend) kaartje:   55 euro
De vermelde prijzen zijn steeds van toepassing op een enkel kaartje. Wil je graag een openvouwend kaartje? Dan kan je dit tijdens het bestelproces aangeven. 
 
  • Afgeronde hoeken:   20 euro
Deze optie is enkel mogelijk bij een enkel kaartje. 
 
  • Speciaal papier:   25 euro
Standaard wordt er gedrukt op een gladgestreken papier van 350 g (met uitzondering van enkele kaartjes, maar dan staat dit aangegeven in de beschrijving bij het geboortekaartje in kwestie). Wil je graag een papiersoort met wat meer textuur? Dan kan je dit ook aangeven tijdens het bestelproces. Wil je onze twee papiersoorten graag eerst voelen voor je een keuze maakt? Dan kan je hier een staalpakketje bestellen.
 
  • Papieren proefdruk:   10 euro
Standaard krijg je een digitale proefdruk toegestuurd. Wens je na de laatste aanpassing een gedrukt exemplaar van het kaartje te ontvangen zodat je exact kan zien hoe de kleuren worden weergegeven op paier? Dan kan je best een papieren proefdruk bestellen. Deze optie kan je aangeven tijdens het bestelproces. 


Kaartjes bijdrukken:

Kom je nadat de kaartjes gedrukt zijn tot de vaststelling dat je kaartjes te kort komt? Dan is het mogelijk om ze te laten bijdrukken. Kleine oplages bijdrukken is echter zeer duur. Voorzie dus zeker een aantal kaartjes reserve bij het bestellen. Neem voor de exacte prijs steeds contact op via mail


Verzendkosten:

Onze pakketten worder verzonden met Bpost. Voor de verzending rekenen we forfaitair de volgende bijdrage:

België: 5,95 euro
Nederland: 8,95 euro


Uw geboortekaartje annuleren

Wanneer je je bestelling plaatst, gaan wij zo goed als onmiddellijk voor je aan de slag. Uiterlijk binnen de 5 werkdagen (maar vaak sneller) krijg je van ons de eerste digitale proefdruk. Je kan je geboortekaartje altijd nog annuleren, maar vanaf de eerste digitale proefdruk rekenen we hiervoor een annulatiekost van 35 euro. 

Is het geboortekaartje al opgenomen in het drukproces bij de drukker? Dan is annuleren niet meer mogelijk en dient het volledige bedrag te worden betaald. Producten

Geboortekaartjes
Doopsuikerverpakkingen
Suikerbonen, snoep en chocolade
Doopsuiker afwerken
Doopsuiker presenteren

Gratis verzending vanaf € 95,00 voor België en vanaf € 150,00 voor Nederland.

Contact

Sint-Pietersstraat 44
3300 Vissenaken
hallo@tienteentjes.be
0479/85 25 37
BTW nr: BE0561.882.101

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop