Unieke geboortekaartjes en piekfijn doopsuiker!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Ben je op zoek naar een leuk geboortekaartje? Hoera! Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik leg je graag stap voor stap uit hoe jij jouw favoriete kaartje zorgeloos kan bestellen.

Stap 1: Kies je favoriete geboortekaartje

Bekijk onze collectie geboortekaartjes en maak je keuze.

Wat er inbegrepen zit in de standaard prijs, daar zijn we graag erg duidelijk over vanaf het begin.

Dit mag je van ons verwachten:
  • Binnen de 5 werkdagen ontvang je van ons een eerste digitale proefdruk helemaal opgemaakt volgens jouw wensen (zowel tekstuele als grafische aanpassingen, hiermee bedoelen we: een andere kleur, lettertype, formaat* of een combinatie van grafische elementen uit de bestaande kaartjes).
  • 2 correctierondes na de eerste digitale proefdruk.
  • Drukkosten inbegrepen

*Je kan een keuze maken uit één van de drie standaard formaten: 

Tijdens het bestelproces kan je eventueel nog kiezen voor een aantal extra opties voor een kleine meerkost. Check hiervoor onze prijzenpagina

Stap 2: Plaats je bestelling

Weet je wat je precies wilt? Dan is het tijd om te bestellen. Elke bestelling dient via de website te worden geplaatst. Bestel je een geboortekaartje, dan hoef je vooraf nog niets te betalen. Kies daarom bij betaalwijze voor “vooraf overmaken”, maar schrijf nog niets over. Wanneer het ontwerp volledig naar jouw wens is, ontvang je een factuur. Tijdens het bestelproces kan je al je wensen en informatie voor het kaartje al doorgeven. Wees gerust, als er iets ontbreekt, krijg je van mij nog een mailtje.

Bestel je ook doopsuikerverpakkingen of materiaal om je doopsuikerdoosjes op te vrolijken en wil je die graag vooraf ontvangen? Dan kan je hiervoor best een aparte bestelling plaatsen. 

Stap 3: Je ontvangt een digitale proefdruk

Binnen de vijf werkdagen ontvang je van mij een eerste digitale proefdruk (pdf) per mail. Wil je graag nog iets aanpassen? Dat kan altijd! Er zijn immers 2 correctierondes inbegrepen. Binnen de drie werkdagen ontvang je het aangepaste kaartje in je mailbox.

Stap 4: Je ontvangt een papieren proefdruk (optioneel)

Heb je er tijdens het bestelproces voor gekozen om een papieren proefdruk te ontvangen? Dan doen wij daarvoor nu het nodige.
Een papieren proefdruk is aan te raden indien je exact wilt weten hoe het kaartje er zal uitzien. Zo vermijden we misverstanden achteraf. Kleuren kunnen anders worden weergegeven op een beeldscherm dan op papier. Beoordeel het geboortekaartje nooit op wat je ziet op een tablet of smartphone. Deze toestellen geven de kleuren niet correct weer. Bekijk het geboortekaartje altijd op een computerscherm vooraleer u uw akkoord geeft. Maar weet dat ook hier geldt dat een kleur op het scherm kan afwijken van een kleur op papier.

Stap 5: Je ontvangt de factuur

Na jouw goedkeuring op de digitale proefdruk ontvang je de factuur per mail. Deze dient volledig te zijn betaald voor de geboorte. Is de factuur niet op tijd betaald? Dan kunnen we niet beginnen drukken.

Stap 6: Het bijpassend drukwerk wordt voorbereid

Heb je nog wat bijpassend drukwerk besteld? Dan worden deze op punt gesteld van zodra jouw definitieve goedkeuring op het kaartje werd ontvangen. De ontwerpen worden je toegestuurd per mail (pdf) en na jouw goedkeuring worden ze gedrukt en op voorhand verzonden (eventueel met het overige doopsuikermateriaal). Zo kun je alvast aan de slag gaan met de voorbereidingen.

Stap 7: De grote dag breekt aan

En dan is het ein-de-lijk zover! Jullie baby heeft beslist om van zich te laten horen. PROFICIAT! Geniet van deze eerste momenten met jullie kleine spruit. Daarna stuur je me als de bliksem een smsje met de laatste gegevens. Denk hierbij aan de geboortedatum, het gewicht, de lengte en eventueel het geboorteuur. Bevestig ook zeker nog even de naam (voor- en familienaam). Dit kan op het nummer +32 (0)479 85 25 37. Je krijgt zo snel mogelijk een berichtje terug en de kaartjes worden zo snel mogelijk gedrukt.

Stap 8: Je ontvangt de kaartjes zo snel mogelijk

Sms je voor 12u de laatste gegevens door, dan kan het kaartje nog diezelfde dag gedrukt worden. Je kan ze dan

 
  • ophalen bij de drukker in Aarschot (24u/24u)
  • de dag nadien ontvangen via Bpost

Sms je na 12u de laatste gegevens door, dan kan het zijn dat de drukker ze niet meer diezelfde dag kan drukken. Ze worden dan de eerstvolgende werkdag gedrukt. Ik houd je via sms op de hoogte wanneer de kaartjes klaar zijn om af te halen / te verzenden.

Stap 9: Je kaartje online zetten

Van zodra het kaartje is aangepast met de laatste gegevens, maak ik het ook online voor jullie beschikbaar. Zo kan je het alvast delen met familie, vrienden en kennissen.Producten

Geboortekaartjes
Doopsuikerverpakkingen
Suikerbonen, snoep en chocolade
Doopsuiker afwerken
Doopsuiker presenteren

Gratis verzending vanaf € 95,00 voor België en vanaf € 150,00 voor Nederland.

Contact

Sint-Pietersstraat 44
3300 Vissenaken
hallo@tienteentjes.be
0479/85 25 37
BTW nr: BE0561.882.101

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop