Unieke geboortekaartjes en piekfijn doopsuiker!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Werkwijze / Papiersoorten
 
  • Standaard gladgestreken papier (350 g/m²)

Ons standaard papier is een spierwitte, gladgestreken papiersoort van 350 gr. Deze papiersoort is uitermate veelzijdig en daardoor geschikt voor zowat alle kaartjes. Kies je voor een kaartje met grote kleurvlakken en wil je dat deze intens worden weergegeven? Of moet de achtergrond van je kaartje ook écht wit zijn? Dan is dit standaard papier de beste keuze.

 
  • Papier met lichte structuur/reliëf (350 g/m²)

Deze papiersoort is, net zoals de standaard papiersoort, een papier van 350 gr. Toch zijn er belangrijke verschillen die, afhankelijk van het ontwerp van het kaartje, net wel of niet maken dat deze papiersoort de beste keuze is. Sommige ontwerpen komen namelijk wat beter tot hun recht op een kaartje met wat meer structuur / reliëf. Kies je voor een kaartje met een minimalistisch ontwerp of heeft je kaartje een witte achtergrond en wil je het kaartje een warme toets meegeven? Dan is deze ecologische papiersoort met gebroken witte kleur een echte meerwaarde. Grote kleurvlakken worden op dit type papier dan weer iets “gewolkter” weergegeven. Het is maar net wat je mooi vindt natuurlijk.

Naast deze twee bovenvermelde papiersoorten, zijn er natuurlijk nog heel wat meer papiersoorten beschikbaar bij onze drukker. Wil je graag iets anders? Stuur ons dan gerust een mailtje om te informeren naar de mogelijkheden. Enkele populaire opties zijn:


 
  • Geboortekaartje op kraftpapier

Wil je je geboortekaartje graag een karton-look meegeven? Dan is kraftpapier een uitstekende keuze.

 
  • Geboortekaartje op Multiloft  

Multiloft is een ongestreken papier (= papier met een zekere structuur) dat bestaat uit laagjes. De twee buitenste lagen worden bedrukt en vormen de voor- en achterkant van het geboortekaartje. Deze kaartjes van elk 240 g/m² worden tegen elkaar geperst onder een grote druk. Zo krijg je een mooi, stevig kaartje. Echter kan je ook nog kiezen voor één of twee (gekleurde) tussenlagen. Er worden dan drie of vier lagen tegen elkaar geperst. Het resultaat is een origineel, extra dik kaartje met desgewenst een gekleurd accent. Een subtiel detail met een groot effect.Beschikbare kleuren (tussenlaag): wit, fuchsia, blauw, zwart. Andere kleuren op aanvraag.


 
  • Geboortekaartje met goudfolie (of koperfolie, zilverfolie,…)

Wil jij je geboortekaartje graag een super-de-luxe uitstraling geven? Dan is foliedruk een populaire druktechniek. De folie komt in tal van kleuren, maar de populairste zijn goud, koper, rosé goud en zilver.

 
  • Geboortekaartje met letterpress

Ook letterpress is een veelgekozen druktechniek bij geboortekaartjes. De afbeelding wordt dan in het papier gedrukt, wat een authentieke en luxe uitstraling aan het kaartje.

Heb je interesse in een van bovenstaande druktechnieken? Of wil je hier graag meer informatie over? Neem dan gerust contact op via hallo@tienteentjes.be.Producten

Geboortekaartjes
Doopsuikerverpakkingen
Suikerbonen, snoep en chocolade
Doopsuiker afwerken
Doopsuiker presenteren

Gratis verzending vanaf € 95,00 voor België en vanaf € 150,00 voor Nederland.

Contact

Sint-Pietersstraat 44
3300 Vissenaken
hallo@tienteentjes.be
0479/85 25 37
BTW nr: BE0561.882.101

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop