Unieke geboortekaartjes en piekfijn doopsuiker!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Retourneren

Uw kopersbescherming (verzakingsrecht / herroepingsrecht)

Overeenkomstig de Belgische wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming heeft u als consument het recht aan TienTeentjes mee te delen dat u afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het artikel of op het sluiten van de overeenkomst. Dit verzakingsrecht komt niet toe aan de professionele koper (B2B).

Wanneer u wilt afzien van de verkoop kan u dat doen door een e-mail of aangetekende brief te sturen aan TienTeentjes, en dit binnen de 14 kalenderdagen die volgen op de levering van je bestelling.

Let op: geboortekaartjes en ander drukwerk alsook op maat gemaakte artikelen en voedingsmiddelen worden niet retour genomen.


Retourprocedure

Wanneer u wilt afzien van de verkoop kunt u dat doen binnen de 14 kalenderdagen die volgen op de levering van uw bestelling. De producten moeten dan binnen de 14 kalenderdagen teruggestuurd worden. Neem voor de terugzending steeds contact op met ons.

Retouradres:

TienTeentjes
Sint-Pietersstraat 44
3300 Vissenaken
België

Een consument die een bestelling terugstuurt, doet dat volledig op eigen risico en op eigen kosten. Als zijn bestelling verloren geraakt, kan de consument onder geen enkele vorm de terugbetaling ervan of een schadevergoeding eisen.

Mocht het product of diens verpakking beschadigd toekomen, dan kunnen we een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Binnen de 10 dagen na ontvangst van de terugzending zullen wij de eventueel betaalde sommen terugstorten, uitgezonderd de rechtstreekse kosten van levering en na aftrek van de waarde van eventuele beschadigde goederen.

Producten

Geboortekaartjes
Doopsuikerverpakkingen
Suikerbonen, snoep en chocolade
Doopsuiker afwerken
Doopsuiker presenteren

Gratis verzending vanaf € 95,00 voor België en vanaf € 150,00 voor Nederland.

Contact

Sint-Pietersstraat 44
3300 Vissenaken
hallo@tienteentjes.be
0479/85 25 37
BTW nr: BE0561.882.101

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop