Unieke geboortekaartjes en piekfijn doopsuiker, daar staan we voor bij TienTeentjes!
0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzenden en betalen

Transportkosten

België: € 5,95
Nederland: € 8,95

Bestellingen worden verzonden met Bpost. U ontvangt via ons verzendsysteem een automatisch mailtje met track & trace nummer zodat u uw bestelling kan opvolgen. 

We krijgen soms de vraag om te verzenden via enveloppe. Dit kan wanneer het product hiervoor geschikt is en de waarde van de bestelling beperkt is. De verzending gebeurt dan op risico van de koper. 

Levergebied 

Wij verzenden naar een adres in België en Nederland.
Wenst u te bestellen vanuit een andere locatie? Neem dan contact met ons op via hallo@tienteentjes.be. Zo kunnen wij de verzendmogelijkheden en de hieraan verbonden kosten voor u bekijken. 


Betalen

Bestelt u een geboortekaartje, dan kiest u tijdens het bestelproces voor “vooruitbetaling”. Wanneer u de laatste digitale proef van het kaartje ontvangt, ontvangt u tevens een factuur. Deze dient binnen de 14 dagen betaald te worden. Indien de factuur niet is betaald, loopt u het risico dat het kaartje niet in druk kan gaan.

Bestelt u enkel doopsuikerartikelen, dan kunt u op de volgende manieren betalen:
 

  • Bankoverschrijving (vooruitbetaling)
  • Kredietkaart
  • Bancontact / Mister Cash
  • Belfius Direct Net
  • iDEAL

Voor de betaling van uw bestelling werken wij samen met Mollie B.V.. Zo bieden wij onze klanten een professionele betaaloplossing aan. Als klant bent u zeker van een betaling op een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke manier. Van zodra u op de betalingsknop klikt, wordt u doorgestuurd naar de website van Mollie B.V. die in alle veiligheid uw financiële gegevens verzamelt en uw betaling verwerkt. TienTeentjes wordt in real time op de hoogte gebracht van uw betaling. Zo kunnen wij uw bestelling zonder vertraging uitvoeren.
Kiest u voor vooruitbetaling, dan wordt uw bestelling verstuurd van zodra de betaling werd ontvangen.
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop